Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

SAMITI TREPALËSH GREQI-QIPRO-IZRAEL

2017-06-21

SAMITI TREPALËSH GREQI-QIPRO-IZRAEL
Një hallkë tjetër në antagonizmat dhe planet e rrezikshme për ...
PARTIA KOMUNISTE E GREQISË (KKE) DHE LËVIZJA ANTIIMPERIALISTE INTESIFIKOJNË LUFTËN KUNDËR NATO-s

2017-06-06

PARTIA KOMUNISTE E GREQISË (KKE) DHE LËVIZJA ANTIIMPERIALISTE INTESIFIKOJNË LUFTËN KUNDËR NATO-s
Forcat e NATO-s u larguan duke ecur mbrapsht nga vendi ku ishin ...
VENDIMI POLITIK I KONGRESIT TË 20-të TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)

2017-06-02

VENDIMI POLITIK I KONGRESIT TË 20-të TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)
Nga 30 Marsi deri më 2 Prill 2017, u mbajt Kongresi i 20-të i ...
Me kriter klasor dhe luftë punëtore, popullore kundër planeve të klasave borgjeze

2017-05-30

Me kriter klasor dhe luftë punëtore, popullore kundër planeve të klasave borgjeze
Qeveria e SYRIZA-ANEL shpesh herë është akuzuar me të drejtë për ...

» Shiko të gjitha lajmet...

LOGO_20oSYNEDRIO_KKE Sq

E re 2017

SAMITI TREPALËSH GREQI-QIPRO-IZRAEL

2017-06-21

SAMITI TREPALËSH GREQI-QIPRO-IZRAEL
Një hallkë tjetër në antagonizmat dhe planet e rrezikshme për popujt Në datën 15/6, në Selanik, u mbajtën Samiti i 3-të i Lartë për Bashkëpunimin Greqi - Izrael dhe Samiti i Lartë Trepalësh Greqi - Qipro - Izrael, me pjesëmarrjen e Kryeministrave Al. Cipras, B. ...
PARTIA KOMUNISTE E GREQISË (KKE) DHE LËVIZJA ANTIIMPERIALISTE INTESIFIKOJNË LUFTËN KUNDËR NATO-s

2017-06-06

PARTIA KOMUNISTE E GREQISË (KKE) DHE LËVIZJA ANTIIMPERIALISTE INTESIFIKOJNË LUFTËN KUNDËR NATO-s
Forcat e NATO-s u larguan duke ecur mbrapsht nga vendi ku ishin bllokuar nga forcat e Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) dhe të Rinisë Komuniste të Greqisë (KNE), në diodat rrugore të zonës së Greqisë Veriore (Maqedoni), ditën e Premten më 2/6/2017. ...
NDËRHYRJE E RENDËSISHME E GRUPIT PARLAMENTAR TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE) KUNDËR KONVERTIMIT TË GREQISË NË NYJE USHTARAKE

2017-06-06

NDËRHYRJE E RENDËSISHME E GRUPIT PARLAMENTAR TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE) KUNDËR KONVERTIMIT TË GREQISË NË NYJE USHTARAKE
I gjithë Grupi Parlamentar i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), që përbëhet nga 15 deputetë, aplikuan pyetje në parlamentin Grek ndaj ministrave të Mbrojtjes Kombëtare dhe Punëve të Jashtme të Greqisë- me temë mos përfshirjen e Greqisë në ndërhyrjet dhe luftërat imperialiste. ...
VENDIMI POLITIK I KONGRESIT TË 20-të TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)

2017-06-02

VENDIMI POLITIK I KONGRESIT TË 20-të TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)
Nga 30 Marsi deri më 2 Prill 2017, u mbajt Kongresi i 20-të i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), në selinë e Komitetit Qendror të Partisë. ...
Me kriter klasor dhe luftë punëtore, popullore kundër planeve të klasave borgjeze

2017-05-30

Me kriter klasor dhe luftë punëtore, popullore kundër planeve të klasave borgjeze
Qeveria e SYRIZA-ANEL shpesh herë është akuzuar me të drejtë për dygjuhësi, aventurizëm, demagogji, për mashtrim të vetëdijshëm ndaj popullit. Por, në një gjë ajo ka treguar qëndrueshmëri dhe këmbëngulje: në avancimin e interesave të monopoleve greke. ...
ZGJEDHJET STUDENTORE 2017

2017-05-26

ZGJEDHJET STUDENTORE 2017
“Panspoudastiki” doli përsëri forca e dytë në Universitetet e Larta (AEI) me 20.69% dhe 9,284 vota, gjithashtu “Panspudastiki” doli forcë e fuqishme në Universitetet Teknologjike (TEI) me 20.70% dhe 2.737 vota. ...
Autoritetet ukrainase vazhdojnë të shënjestrojnë në mënyrë të papranueshme kuadrot e KKE për aktivitetin e tyre politik

2017-05-18

Autoritetet ukrainase vazhdojnë të shënjestrojnë në mënyrë të papranueshme kuadrot e KKE për aktivitetin e tyre politik
Më 16 Maj 2017, Presidenti i Ukrainës Pyotr Porosenko, i cili u zgjodh në fronin presidencial pas përmbysjes puçiste të paraardhësin të tij, dhe duke pasur mbështetje aktive akoma dhe nga forca fashiste, miratoi listën e sanksioneve kundër më shumë se 1000 personave, nga dhjetëra vende të ...
Grevë masive dhe militante e punëtorëve, përgjigje kundër politikës antipopullore të qeverisë, BE-së dhe FMN-së

2017-05-18

Grevë masive dhe militante e punëtorëve, përgjigje kundër politikës antipopullore të qeverisë, BE-së dhe FMN-së
Më 17 Maj 2017, në Greqi, u realizua grevë e përgjithshme 24-orëshe si dhe mitingje, protesta të Frontit Militant Mbar-punëtor (PAME) në dhjetëra qytete, kundër masave të reja që solli për diskutim në parlament koalicioni qeveritar i partisë së "majtë" SYRIZA me partinë nacionaliste ANEL. ...
TË GJITHË NË GREVË

2017-05-16

TË GJITHË NË GREVË
Më 17 Maj 2017, në Greqi, do të bëhet grevë e përgjithshme 24-orëshe si dhe mitingje, protesta të Frontit Militant Mbar-punëtor (PAME) në dhjetëra qytete, kundër masave të reja që sjell për diskutim në parlament koalicioni qeveritar i partisë së "majtë" SYRIZA me partinë nacionaliste ANEL . ...
Maratona e Paqes: Forcojmë luftën antiimperialiste

2017-05-15

Maratona e Paqes: Forcojmë luftën antiimperialiste
Më 14 Maj 2017 u realizua Marshimi i 37-të i Maratonës për Paqen, i cili filloi në mëngjes nga vendi i quajtur Timvos në qytetin Marathonës dhe përfundoi në mbrëmje në Ministrinë e Mbrojtjes Kombëtare. ...