Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

SAMITI TREPALËSH GREQI-QIPRO-IZRAEL

2017-06-21

SAMITI TREPALËSH GREQI-QIPRO-IZRAEL
Një hallkë tjetër në antagonizmat dhe planet e rrezikshme për ...
PARTIA KOMUNISTE E GREQISË (KKE) DHE LËVIZJA ANTIIMPERIALISTE INTESIFIKOJNË LUFTËN KUNDËR NATO-s

2017-06-06

PARTIA KOMUNISTE E GREQISË (KKE) DHE LËVIZJA ANTIIMPERIALISTE INTESIFIKOJNË LUFTËN KUNDËR NATO-s
Forcat e NATO-s u larguan duke ecur mbrapsht nga vendi ku ishin ...
VENDIMI POLITIK I KONGRESIT TË 20-të TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)

2017-06-02

VENDIMI POLITIK I KONGRESIT TË 20-të TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)
Nga 30 Marsi deri më 2 Prill 2017, u mbajt Kongresi i 20-të i ...
Me kriter klasor dhe luftë punëtore, popullore kundër planeve të klasave borgjeze

2017-05-30

Me kriter klasor dhe luftë punëtore, popullore kundër planeve të klasave borgjeze
Qeveria e SYRIZA-ANEL shpesh herë është akuzuar me të drejtë për ...

» Shiko të gjitha lajmet...

LOGO_20oSYNEDRIO_KKE Sq