Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

KONGRESI I XXI I PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)

FILLOI DJE ME NJË EVENT TË MADH NË QYTETIN GALACI

PARTIA KOMUNISTE E GREQISË REZISTOI DHE DO TË BËHET MË E FUQISHME!

TRURI – ZEMRA – ORGANIZATORJA E LUFTËS PËR TË RENË E VERTET, SOCIALIZMIN! 

Dh. Kucubas: Partia Komuniste e Greqisë (KKE) i përgjigjet nevojave dhe problemeve me qëndrimet dhe aktivitetin e saj për rilindjen e luftës klasore, riorganizimin e lëvizjes punëtore, aleancës shoqërore që përpiqet të shkëpusë fitore, mobilizon dhe shumëfishon, që të fuqizohet lufta për përmbysjen e vërtetë, për shoqërinë e re

Në klimë festive fillimi i Kongresit me dhjetëra personalitete të ftuar nga fushat e Artit, Letërsisë, Kulturës dhe Sportit.

Me ngjyra të dendura internacionaliste ishte veshur edhe programi artistik i përbërë nga interpretues të vlerësuar.

Nga dita e sotme gjer të Dielën punimet vazhdojnë në Sallën e Kongreseve, në selinë e KQ të Partisë në Periso.   

 

 

 

21st Congress KKE