Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Solidaritet ndaj popullit të Venezuelës – Poshtë ndërhyrja e SHBA-ve dhe BE-së

Protestë masive dhe dinamike u realizua dje në pasdite nga qindra të rinj dhe punëtorë në Athinë dhe Selanik, pas thirrjes që bëri Rinia Komuniste e Greqisë (KNE) për të dënuar ndërhyrjen brutale në zhvillimet e brendshme të Venezuelës nga ana e SHBA-ve, të qeverive të tyre aleate në Amerikën Latine, dhe nga Bashkimin Europian.


Athens

Thessaloniki

 

06.02.2019