Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Vazhdojmë në rrugën që hapi Revolucioni Socialist i Tetorit, për fitoren, socializmin - komunizmin

2017-09-25

Vazhdojmë në rrugën që hapi Revolucioni Socialist i Tetorit, për fitoren, socializmin - komunizmin
Me pjesëmarrjen masive të dhjetëra mijërave popull dhe të rinj u ...
"Lojë me zjarrin" mundësia e transferimit të armëve bërthamore amerikane në Greqi

2017-09-20

"Lojë me zjarrin" mundësia e transferimit të armëve bërthamore amerikane në Greqi
Gjatë fjalimi të kohëve të fundit në Selanik, Sekretari i ...
Deklaratë për zhvillimet e rrezikshme në gadishullin Korean

2017-09-12

Deklaratë për zhvillimet e rrezikshme në gadishullin Korean
Zyra e Shtypit e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) në ...
E papranueshme dhe provokative barazimi i komunizmit me nazizmin

2017-08-30

E papranueshme dhe provokative barazimi i komunizmit me nazizmin
Kongresi antikomunist - provokativ i presidencës Estoneze në BE ...

» Shiko të gjitha lajmet...

LOGO_20oSYNEDRIO_KKE Sq

E re 2017

Vazhdojmë në rrugën që hapi Revolucioni Socialist i Tetorit, për fitoren, socializmin - komunizmin

2017-09-25

Vazhdojmë në rrugën që hapi Revolucioni Socialist i Tetorit, për fitoren, socializmin - komunizmin
Me pjesëmarrjen masive të dhjetëra mijërave popull dhe të rinj u realizuan në Athinë aktivitet tre-ditore të Festivalit të 43-të të Rinisë Komuniste të Greqisë (KNE), duke dërguar një mesazh optimizmi dhe ngritjes militante, të bashkimit me Partinë Komuniste të Greqisë (KKE). ...
"Lojë me zjarrin" mundësia e transferimit të armëve bërthamore amerikane në Greqi

2017-09-20

"Lojë me zjarrin" mundësia e transferimit të armëve bërthamore amerikane në Greqi
Gjatë fjalimi të kohëve të fundit në Selanik, Sekretari i Përgjithshëm i KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), Dhimitri Kucuba, theksoi ndër të tjera se, në bazën ushtarake të Araxos, e cila gjendet në Greqinë Perëndimore, kanë ecur në mirëmbajtjen, riparimin dhe modernizimin e bazës, dhe ...
Deklaratë për zhvillimet e rrezikshme në gadishullin Korean

2017-09-12

Deklaratë për zhvillimet e rrezikshme në gadishullin Korean
Zyra e Shtypit e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) në deklaratën e saj për zhvillimet e rrezikshme në gadishullin Korean përmend se: "Partia Komuniste e Greqisë (KKE) shpreh shqetësimin e saj të thellë për situatën e rrezikshme në Gadishullin Korean. ...
Partia Komuniste e Greqisë (KKE) kundërshton zgjerimin e marrëveshjes së bashkëpunimit për mbrojtjen midis Greqisë dhe SHBA-ve

2017-09-01

Partia Komuniste e Greqisë (KKE) kundërshton zgjerimin e marrëveshjes së bashkëpunimit për mbrojtjen midis Greqisë dhe SHBA-ve
Zyra e Shtypit e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) lidhur me Vendimin e Qeverisë për të Zgjeruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit për Mbrojtje midis Greqisë dhe SHBA-ve përmend se: "Zgjerimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit për Mbrojtjen midis Greqisë dhe SHBA-ve, e cila ka të bëjë edhe me ...
E papranueshme dhe provokative barazimi i komunizmit me nazizmin

2017-08-30

E papranueshme dhe provokative barazimi i komunizmit me nazizmin
Kongresi antikomunist - provokativ i presidencës Estoneze në BE nuk është diçka e papritur. ...
Shpallje e Zyrës së Shtypit për fiestat antikomuniste në Estoni

2017-08-28

Shpallje e Zyrës së Shtypit për fiestat antikomuniste në Estoni
Fiestat antikomuniste dhe antihistorike në Estoni përbëjnë provokim për miliona viktima të nazizmit, për të gjithë popujt e Europës të cilët me luftën e tyre shkruan faqet heroike të Fitores Antifashiste. ...
Partitë Komuniste dhe Punëtore dënojmë fiestën antikomuniste që organizon presidenca Estoneze e BE-së

2017-08-24

Partitë Komuniste dhe Punëtore dënojmë fiestën antikomuniste që organizon presidenca Estoneze e BE-së
Partitë Komuniste dhe Punëtore dënojmë fiestën antikomuniste që organizon presidenca Estoneze e BE-së, në kuadrin e ashtuquajturës "Dita europiane e kujtimit për viktimat e regjimeve totalitare", - ditë që BE-ja, këto vitet e fundit përpiqet të emëroj 23 gushtin. ...
"Zgjidhja" përçarëse që promovohet në Qipro dhe zhvillimet e rrezikshme në rajon mbajnë vulën e planeve imperialiste

2017-07-14

"Zgjidhja" përçarëse që promovohet në Qipro dhe zhvillimet e rrezikshme në rajon mbajnë vulën e planeve imperialiste
Më 11 korrik 2017 në Parlamentit Grek u zhvillua debat mes kryetarëve të partive politike për sa i përket zhvillimeve në çështjen e Qipros dhe për rezultatin e negociatave në Gjenevë. ...
Rezoluta e Parlamentit Europian për Kubën: plan i organizuar për depërtimin e monopoleve të unionit europian

2017-07-13

Rezoluta e Parlamentit Europian për Kubën: plan i organizuar për depërtimin e monopoleve të unionit europian
Ndërhyrje për rezolutën e Parlamentit Europian për sa i përket "marrëveshjes për dialog politik dhe bashkëpunim mes BE-së dhe Kubës" bëri eurodeputeti i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) Kostas Papadhaqis në Plenumin e Strasburgut, duke vënë në dukje si më poshtë: "Rezoluta e papranueshme që ...
Rinia e Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) për një botë pa shfrytëzim dhe luftëra

2017-07-11

Rinia e Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) për një botë pa shfrytëzim dhe luftëra
Me sukses të madh përfundoj të dielën Dy-ditori i 26-të Anti-imperialist i Rinisë Komuniste të Greqisë (KNE), një takim i bukur mes mijëra të rinjve nga e gjithë Greqia, të cilët koordinuan hapat e tyre me destinacion qytetin e Janinës. ...