Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Solidaritet për Kubën!

2021-07-12

Solidaritet për Kubën!
Orët e fundit, është duke u zhvilluar një plan tjetër imperialist ...
Në Greqi dhe Turqi armiku është i njëjtë: NATO, qeveritë dhe kapitalizmi. Socializmi është e ardhmja!

2021-07-12

Në Greqi dhe Turqi armiku është i njëjtë: NATO, qeveritë dhe kapitalizmi. Socializmi është e ardhmja!
Nga data 11 deri më 13 korrik 2021, në ishullin e Mitilinit në ...
Përfunduan me sukses punimet e Kongresit të 21-të të KKE

2021-06-28

Përfunduan me sukses punimet e Kongresit të 21-të të KKE
Me himnin e Internacionales përfunduan punimet e Kongresit të ...
KONGRESI I XXI I PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)

2021-06-25

KONGRESI I XXI I PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)
PARTIA KOMUNISTE E GREQISË REZISTOI DHE DO TË BËHET MË E FUQISHME! ...
Projekt-ligji përbindësh duhet të tërhiqet – Mos e prekni 8-orarshin

2021-06-04

Projekt-ligji përbindësh duhet të tërhiqet – Mos e prekni 8-orarshin
Me protesta të reja e të mëdha ditën e enjte 3/6 në Athinë, ...

» Shiko të gjitha lajmet...

LOGO_20oSYNEDRIO_KKE Sq

On the Cyprus Issue

Positions and materials of the KKE on the developments around the Cyprus Issue

E re 2021

Solidaritet për Kubën!

2021-07-12

Solidaritet për Kubën!
Orët e fundit, është duke u zhvilluar një plan tjetër imperialist kundër Kubës dhe popullit të saj. ...
Në Greqi dhe Turqi armiku është i njëjtë: NATO, qeveritë dhe kapitalizmi. Socializmi është e ardhmja!

2021-07-12

Në Greqi dhe Turqi armiku është i njëjtë: NATO, qeveritë dhe kapitalizmi. Socializmi është e ardhmja!
Nga data 11 deri më 13 korrik 2021, në ishullin e Mitilinit në Greqi u zhvillua Dy-ditori i 30-të anti-imperialist i Rinisë Komuniste të Greqisë (KNE), në të cilin morën pjesë mijëra të rinj nga e gjithë Greqia, duke respektuar protokollet e nevojshme shëndetësore për përballjen e pandemisë. ...
Përfunduan me sukses punimet e Kongresit të 21-të të KKE

2021-06-28

Përfunduan me sukses punimet e Kongresit të 21-të të KKE
Me himnin e Internacionales përfunduan punimet e Kongresit të 21-të të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) në datën 27/6/2021, si dhe me zgjedhjen e Komitetit të ri Qendror (prej 81 anëtarësh) dhe Komitetit Qendror të Kontrollit Financiar (prej 7 anëtarësh). ...
KONGRESI I XXI I PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)

2021-06-25

KONGRESI I XXI I PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)
PARTIA KOMUNISTE E GREQISË REZISTOI DHE DO TË BËHET MË E FUQISHME! TRURI – ZEMRA – ORGANIZATORJA E LUFTËS PËR TË RENË E VERTET, SOCIALIZMIN! Dh. ...
Projekt-ligji përbindësh duhet të tërhiqet – Mos e prekni 8-orarshin

2021-06-04

Projekt-ligji përbindësh duhet të tërhiqet – Mos e prekni 8-orarshin
Me protesta të reja e të mëdha ditën e enjte 3/6 në Athinë, Selanik dhe qytete të tjera të Greqisë u përgjigjën punëtorët dhe sindikatat që bashkohen në Frontin Militant Mbar-punëtorë (PAME) duke kërkuar nga qeveria që të tërheqë menjëherë projekt-ligjin përbindësh që shfuqizon 8-orarshin e ...
TE MOS SHKOJË NË PARLAMENT PROJEKT-LIGJI ANTIPUNËTOR

2021-05-28

TE MOS SHKOJË NË PARLAMENT PROJEKT-LIGJI ANTIPUNËTOR
«Nuk do të bëhemi skllevërit e shekullit të 21! Shfrytëzimi nuk "zgjidhet", por hiqet! ...
Plani i ndërhyrjes SHBA-BE nuk mund të fshihet pas uljes së detyruar e të papranueshme të avionit

2021-05-27

Plani i ndërhyrjes SHBA-BE nuk mund të fshihet pas uljes së detyruar e të papranueshme të avionit
Në një deklaratë për uljen e detyruar të avionit në Minsk dhe planet e ndërhyrjes në Bjellorusi, Zyra e Shtypit e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) thekson: «Plani i SHBA dhe i BE për të ndërhyrë në mënyrë të vrazhdë në punët e brendshme të Bjellorusisë nuk mund të fshihen nga akti i ...
MIJËRA POPULL PROTESTUAN NË AMBASADAT E IZRAELIT DHE ΤË SHBA

2021-05-17

MIJËRA POPULL PROTESTUAN NË AMBASADAT E IZRAELIT DHE ΤË SHBA
Një mesazh i fortë antiimperialist u dërgua nga mijëra punonjës që demonstruan të Dielën 16/5/2021 përpara Ministrisë së Mbrojtjes dhe më pas marshuan drejt ambasadave të Izraelit dhe të SHBA-ve në përgjigje të thirrjes së Komisionit Grek për Recesionin dhe Paqen Ndërkombëtare (EEDYE), të ...
Demonstrata të mëdha kundër projekt-ligjit antipunëtor

2021-05-14

Demonstrata të mëdha kundër projekt-ligjit antipunëtor
Mijëra punonjës në Athinë, Selanik dhe qytete të tjera të Greqisë iu përgjigjën thirrjes së sindikatave që bashkohen në Frontin Militant Mbarpunëtor (PAME) kundër projekt-ligjit të ri antipunëtor i cili shfuqizon 8-orarshin dhe vendos pengesa të reja në aktivitetin sindikalist. ...
Populli të tregojë fuqinë e tij, të forcojë luftën për shkëputjen e vendit nga planet imperialiste

2021-05-13

Populli të tregojë fuqinë e tij, të forcojë luftën për shkëputjen e vendit nga planet imperialiste
Ministri i Punëve të Jashtme të Greqisë, N. Dhendhias, pati takime me përfaqësues të partive më 11/5, për të informuar mbi çështjet brenda kompetencave të tij. ...