Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Shoqatat e studentëve

Protesta militante për hapjen e siguruar të universiteteve

Me protesta të reja dhe militante në Athinë, Selanik dhe qytete të tjera të Greqisë, më 15/4, shoqatat e studentëve dërguan mesazhin se nuk tërhiqen dhe se do të intensifikojnë luftën e tyre që prej shumë muajsh, me kërkesa qendrore kthimin në bankat shkollore me mbrojtje shëndetësore dhe të mos zbatohet ligji i qeverisë së ND që vendos policinë brenda universiteteve.

Athina

 

Selanikut