Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Larg duart nga të ardhurat e popullit! Rritje në paga dhe në përfitime

2021-12-17

Larg duart nga të ardhurat e popullit! Rritje në paga dhe në përfitime
Me demonstratën mbar-punëtore të datës 16/12/2021 në qendër të ...
Ndikimi i «AUKUS» në zhvillimet ndërkombëtare dhe qëndrimi i komunistëve

2021-11-18

Ndikimi i «AUKUS» në zhvillimet ndërkombëtare dhe qëndrimi i komunistëve
Aleanca trepalëshe e “sigurisë” midis Shteteve të Bashkuara, ...
PËR SITUATEN DRAMATIKE TË REFUGJATËVE NË KUFIJTË E BJELLORUSISË ME SHTETET E TJERA TË BE-së

2021-11-17

PËR SITUATEN DRAMATIKE TË REFUGJATËVE NË KUFIJTË E BJELLORUSISË ME SHTETET E TJERA TË BE-së
Zhvillimet e fundit, me mijëra refugjatë dhe emigrantë të ...
Greva militante për marrëveshje kolektive, rritje pagash dhe të drejta bashkëkohore

2021-11-11

Greva militante për marrëveshje kolektive, rritje pagash dhe të drejta bashkëkohore
Ditët e fundit po forcohet dhe zgjerohet fronti i grevave në ...
Greva 24-orëshe mbarëkombëtare e punëtorëve të ndërtimit

2021-11-05

Greva 24-orëshe mbarëkombëtare e punëtorëve të ndërtimit
Mijëra punëtorë në ndërtim demonstruan në Athinë dhe qytete të ...

» Shiko të gjitha lajmet...

On the Cyprus Issue

Positions and materials of the KKE on the developments around the Cyprus Issue