Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Qeveria antipopullore e SYRIZA-ANEL “mbolli erë dhe do të korrë stuhira”

2018-01-16

Qeveria antipopullore e SYRIZA-ANEL “mbolli erë dhe do të korrë stuhira”
Me votim të hapur, emëror, që e kërkoi PK e Greqisë (KKE) në ...
RINIA KOMUNISTE E GREQISË (KNE): Dënon sulmin e grupeve fashiste ndaj anëtarëve të Komsomolit të Ukrainës

2018-01-11

RINIA KOMUNISTE E GREQISË (KNE): Dënon sulmin e grupeve fashiste ndaj anëtarëve të Komsomolit të Ukrainës
Zyra e Shtypit e Këshillit Qendror të Rinisë Komuniste të Greqisë ...
Aksione të ndryshme militante të sindikatave kundër politikës antipopullore

2018-01-10

Aksione të ndryshme militante të sindikatave kundër politikës antipopullore
Aksione të stuhishme dhe masive në Athinë, Selanik dhe në qytete ...
Dh. Kucuba: Nxjerrim konkluzione, bëhemi më të fuqishëm

2017-12-28

Dh. Kucuba: Nxjerrim konkluzione, bëhemi më të fuqishëm
Me kënaqësi të madhe i drejtohem, përmes faqeve të gazete ...
PËR DITËN NDËRKOMBËTARE TË EMIGRANTIT

2017-12-19

PËR DITËN NDËRKOMBËTARE TË EMIGRANTIT
Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Emigrantit, Partia Komuniste e ...

» Shiko të gjitha lajmet...

LOGO_20oSYNEDRIO_KKE Sq

Kongresi i 19-të i KKE

ALEANCË POPULLORE - POPULLI NË PUSHTET

SOCIALIZMI I NEVOJSHËM DHE BASHKËKOHOR

11-14 PRILL 2013

Kongresi i 18-të i KKE

Athinë 18 – 22 Shkurt 2009

Dokumenta

SHPALLJE E KOMITETIT QËNDROR TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË PËR 100-VJETORIN E REVOLUCIONIT TË MADH SOCIALIST TË TETORIT

2017-07-06

SHPALLJE E KOMITETIT QËNDROR TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË PËR 100-VJETORIN E REVOLUCIONIT TË MADH SOCIALIST TË TETORIT
Komiteti Qendror i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) nderon 100-vjetorin e Revolucionit të Madh Socialist të Tetorit. ...
VENDIMI POLITIK I KONGRESIT TË 20-të TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)

2017-06-02

VENDIMI POLITIK I KONGRESIT TË 20-të TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)
Nga 30 Marsi deri më 2 Prill 2017, u mbajt Kongresi i 20-të i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), në selinë e Komitetit Qendror të Partisë. ...

2017-02-21

Shpallje e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) për Kongresin e 20-të të Partisë

2016-12-13

Shpallje e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) për Kongresin e 20-të të Partisë
Komiteti Qendror i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), në takimin e tij, vendosi që Kongresi i 20-të i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) të mbahet gjatë periudhës 30 Mars deri më 2 Prill, 2017, me temat e mëposhtme: 1. ...
Shpallje për vdekjen e udhëheqësit të Revolucionit kuban, Fidel Kastro

2016-11-26

Shpallje për vdekjen e udhëheqësit të Revolucionit kuban, Fidel Kastro
Në deklaratën e saj, për vdekjen e udhëheqësit të revolucionit kuban, Fidel Kastro, Komiteti Qendror i Partisë Komuniste të Greqisë shënon: "KQ i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), me pikëllim të thellë, i jep lamtumirën një figure legjendare të lëvizjes komuniste botërore, udhëheqësit të ...
Shpallje e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) për 70 vjetorin e Ushtrisë Demokratike të Greqisë 1946 – 1949

2016-06-13

Shpallje e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE)  për 70 vjetorin e Ushtrisë Demokratike të Greqisë 1946 – 1949
KQ i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), e gjithë Partia dhe Rinia Komuniste e Greqisë (KNE), nderojmë sivjet 70-vjetorin e themelimit të Ushtrisë Demokratike të Greqisë (DSE) . ...
Shkëputje tani nga planet e rrezikshme të imperialistëve

2015-11-23

Shkëputje tani nga planet e rrezikshme të imperialistëve
Partia Komuniste e Greqisë (KKE) dënoi sulmet vdekjeprurëse kriminale në Paris dhe shprehu ngushëllimet e saj të thella për familjet e viktimave dhe solidaritetin e saj me popullin francez. ...
SHPALLJE E KOMITETI QENDROR TË KKE PËR REZULTATIN E ZGJEDHJEVE PARLAMENTARE TË 20 SHTATORIT

2015-09-23

SHPALLJE E KOMITETI QENDROR TË KKE PËR REZULTATIN E ZGJEDHJEVE PARLAMENTARE TË 20 SHTATORIT
1. K.Q përshëndet anëtarët, miqtë dhe simpatizantët e Partisë dhe të Rinisë Komuniste të Greqisë (KNE), bashkëpuntorët dhe të gjithë ata që dhanë betejën e tyre, dhe u bashkuan me Partinë. Partia mblodhi 5.6% dhe i mbajti 15 deputetët e saj. ...
THIRRJE E KOMITETIT QËNDROR TË KKE PËR ZGJEDHJET PARLAMENTARE E 20 SHTATORIT 2015

2015-09-08

THIRRJE E KOMITETIT QËNDROR TË KKE PËR ZGJEDHJET PARLAMENTARE E 20 SHTATORIT 2015
Punonjës, të papunë, fermerë, profesionistë, tregtarë, artizanë, shkencëtarë, të vetë-punësuar, pensionist, të rinj e të reja, gra të familjeve popullore, të gjithë ju që jeni të ngarkuar me masat e reja të papërballueshme të memorandumit të tretë SYRIZA - ANEL, që vinë e shtohen në ...
Asnjë tolerancë ndaj marrëveshjes së re të qeverisë dhe BE për zgjatjen e memorandumit

2015-02-25

Asnjë tolerancë ndaj marrëveshjes së re të qeverisë dhe BE për zgjatjen e memorandumit
Shpallje e Byros Politike të KQ të Partisë Komuniste të Greqisë Marrëveshja e re, që u nënshkrua nga koalicioni qeveritar SYRIZA - ANEL me BE-në, BQE dhe FMN-në, përbën në thelb dhe nga ana tipike zgjatje të Memorandumit dhe të angazhimeve që parashikoheshin, vazhdim të politikës anti-popullore ...