Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Larg duart nga të ardhurat e popullit! Rritje në paga dhe në përfitime

2021-12-17

Larg duart nga të ardhurat e popullit! Rritje në paga dhe në përfitime
Me demonstratën mbar-punëtore të datës 16/12/2021 në qendër të ...
Ndikimi i «AUKUS» në zhvillimet ndërkombëtare dhe qëndrimi i komunistëve

2021-11-18

Ndikimi i «AUKUS» në zhvillimet ndërkombëtare dhe qëndrimi i komunistëve
Aleanca trepalëshe e “sigurisë” midis Shteteve të Bashkuara, ...
PËR SITUATEN DRAMATIKE TË REFUGJATËVE NË KUFIJTË E BJELLORUSISË ME SHTETET E TJERA TË BE-së

2021-11-17

PËR SITUATEN DRAMATIKE TË REFUGJATËVE NË KUFIJTË E BJELLORUSISË ME SHTETET E TJERA TË BE-së
Zhvillimet e fundit, me mijëra refugjatë dhe emigrantë të ...
Greva militante për marrëveshje kolektive, rritje pagash dhe të drejta bashkëkohore

2021-11-11

Greva militante për marrëveshje kolektive, rritje pagash dhe të drejta bashkëkohore
Ditët e fundit po forcohet dhe zgjerohet fronti i grevave në ...
Greva 24-orëshe mbarëkombëtare e punëtorëve të ndërtimit

2021-11-05

Greva 24-orëshe mbarëkombëtare e punëtorëve të ndërtimit
Mijëra punëtorë në ndërtim demonstruan në Athinë dhe qytete të ...

» Shiko të gjitha lajmet...

On the Cyprus Issue

Positions and materials of the KKE on the developments around the Cyprus Issue

Contacts

Communist Party of Greece
Central Committee
145 Leof.Irakliou GR 142 31 Nea Ionia-Athens
Tel: (+30) 210 2592111 Fax: (+30) 210 2592298
e-mail: cpg.kke@gmail.com e-mail: cpg@int.kke.gr web: http://inter.kke.gr

 

 
KKE in the Greek Parliament
Greek Parliament- KKE
GR 100 21 Athens
Tel: (+30) 210 3708168, Fax: (+30)210 3707410
e-mail:ko@vouli.kke.gr

The members of the parliamentary group:

KOUTSOYMPAS Dimitris - GS of the KKE

PAPARIGA Aleka – Memebr of the CC of the KKE

GKIOKAS Yannis - lawyer, member of the CC of the KKE

VARDALIS Thanasis - Memebr of the CC of the KKE

DELIS Yannis - Teacher

KANELLI Liana - Journalist

KARATHANASOPOULOS Nikos - Economist, member of the CC of the KKE

KATSOTIS Christos - Hotel Employee, member of the CC of the KKE

LAMPROULIS Giorgos - Doctor

MANOLAKOU Diamando - Agronomist, member of the CC of the KKE

MORAITIS Nikos - Farmer

PAFILIS Thanasis - Member of the CC of the KKE, GS of the WPC

STERGIOU Kostas - Metalworker

SYNTYCHAKIS Manolis - Sociologist

TASSOS Stavros - Seismologist, President of the Greek Committee for International Detente and Peace

KKE in the European Parliament:
KKE Bruxelles:Rue Wiertz B1047 Bruxelles
Tel: (+322) 2842272,2842462, Fax: (+322) 2849163
Strasbourg:Palais de l'Europe, F 67006
Tel: (+3333) 88174464, 88174398, Fax: 88240186

 

The members of the European parliamentary group:
Communist Youth of Greece (KNE)
145 Leof.Irakliou GR 142 31 Nea Ionia-Athens
Tel: (+30) 210 2592111, Fax: (+30) 210 2592611
e-mail: int@kne.gr  web: http://www.kne.gr

"Rizospastis"(daily newspaper of the CC of KKE)>134, Lefkis str., GR 145 68 Kryoneri-Attici
Tel: (+30) 210 6297000, Fax: (+30)210 6297999
e-mail: int@rizospastis.grweb: http://www.rizospastis.gr

 

"Communist Review"
(theoretical review of the CC of KKE)
145 Leof.Irakliou 145
GR 142 31 Nea Ionia-Athens
Tel: (+30)210 2592237
e-mail: info@komep.gr  web: http:/www.komep.gr