Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

LOGO_20oSYNEDRIO_KKE Sq

On the Cyprus Issue

Positions and materials of the KKE on the developments around the Cyprus Issue

E re 2013

Të pa fajshëm u gjykuan 35 sindikalistet e PAME. U zbuluan provokimet dhe akuzat e fabrikuara

2013-12-24

Të pa fajshëm u gjykuan 35 sindikalistet e PAME. U zbuluan provokimet dhe akuzat e fabrikuara
Të pa fajshëm u gjëndën 35 sindikalistët e PAME (Frontit Mbarpuntor Luftarak) , të cilët u gjykuan më 20/Dhjetor, sepse në gjyqin që u bë, janë hedhur poshtë plotësisht akuzat e fabrikuara, të cilat ishin ngritur nga qeveria kundra tyre me synim penalizimin e aktivitetit sindikal dhe ...
Ngjarje politike qëndrore për përvjetorin e 95-të të KKE në Athinë

2013-12-09

Me shumë sukses përfundoi veprimtaria politike-kulturore në stadiumin “Paqes dhe Miqësisë” i cili ishte mbushur për të nderuar 95vjetorin e KKE, të dielën e 8-Dhjetorit-2013. ...
Deklarata e zyrës së shtypit për vdekjen e Nelson Mandelës dt 12/06/13

2013-12-06

KKE shpreh ngushëllimet më të thella për vdekjen e Nelson Mandelës , luftëtarit , simbol i luftës kundër Aparthaidit , ish- Presidentit të Kongresit Kombëtar Afrikan dhe presidenti i parë i zgjedhur nga shumëraca të Afrikës së Jugut . ...
KKE plotëson 95 vjet luftë

2013-11-27

Në këtë periullë në shumë qytete të Greqisë organizatat partiake të KKE zhvillojnë aktivitete për plotësimin e 95 viteve të Partisë Komuniste Greke -KKE, e cila u themelua më 17/Nëntor/1918, si një fryt i pjekur i zhvillimit të lëvizjes së punëtorëve në vendin tonë, dhe nën ndikimin e ...
95 vjet lufte dhe sakrifica të KKE

2013-11-17

Shpallje e Komitetit Qendror të KKE 17 Nëntor 13 Sot, Partia Komuniste e Greqisë ka mbushur plot 95 vjet qe prej ditës të kongresit te parë themelues qe u zhvillua më 17 - 23 Nëntor 1918 (4-10 Nëntor me kalendarin e vjetër), me emrin Partia Socialiste Puntore e Greqisë (SEKE). ...
Koment i Zyrës së shtypit për Samitn e BE-së dhe masat kundër emigrantëve dhe të refugjatëve

2013-10-25

Në njërën anë BE-ja eshte nga te parat qe mer pjese në luftërat imperialiste dhe plaçkitjen e popujve, qe çon në ç’rrënjosjen njerëz të mjeruar, dhe nga ana tjeter udhëheqësit e BE-së diskutojnë se si këto flukse te medhaja te emigranteve dhe te refugjatëve te mos mbërrijnë në Evropë, duke ...
U Themelua «INICIATIVA» e Partive Komuniste dhe Puntore të Europës

2013-10-02

Më 1 Tetor 2013, në një sallë të europarlamentit në Bruksel, me iniciativën e KKE (Partis Komuniste Greke), u zhvillua takimi themelues i "INICIATIVËS të partive komuniste dhe punëtore për të studiuar dhe përpunuar çështje evropiane dhe për të koordinuar veprimtarin e tyre. ...
Komenti i zyres te shtypit te komitetit qendror, per takimin e G 20 dhe sulmit te planifikuar ne Siri

2013-09-06

Kriza dhe lufta imperialiste shkojne dore me dore. ...